1

Binnen een goed werkend platform komen de disciplines Marketing, Communicatie, Sales en IT bij elkaar. Wij vinden het daarom niet meer dan logisch om betrokkenen uit deze teams bij aanvang van het project samen te brengen. Zo vormen we een gezamenlijk gedragen systeem waar ieder zijn voordeel mee doet.

2

Digital Marketing drijft op data- en informatietechnologie. Kennis hiervan is nodig om de functionaliteiten te begrijpen toe te passen. uxbee draagt deze kennis over en internaliseert ze binnen jouw team.

3

Na de oplevering van het Sitecore Experience Platform gaan meer mensen ermee werken. Ook zij krijgen de basiskennis en -vaardigheden mee die je nodig hebt om te profiteren van de voordelen.

de techniek kent geen grenzen? maar wat doe je ermee?

Wat je hoe dan ook wilt voorkomen is dat er een duur systeem wordt opgeleverd dat alles kan maar wat slechts gedeeltelijk wordt benut. Het gebeurt helaas vaker dan je denkt. uxbee is er super alert op. We werken daarom met meerdere disciplines in het projectteam samen en brengen de succesfactoren voor jouw organisatie in kaart.

De klant centraal zetten is een mindset. Veel bedrijven zijn er met hun eilandenstructuur niet optimaal op ingericht. Toch kun je door het implementeren van een systeem waarin de klant wêl centraal staat, de eerste stappen zetten naar een verregaande samenwerking met andere afdelingen. Bijvoorbeeld door samen de inzichten uit Sitecore te analyseren en keuzes te maken die de beste klantervaring altijd vooropzet.

als marketeer zelf aan het stuur

Wij streven ernaar dat jij zelf jouw digitale platform kan inzetten. Of het nu gaat om contentbeheer, het inzetten van personalisatie en marketing automation of analyse van de gegevens.

Onze ervaren Sitecore-, marketing- en contentspecialisten beginnen al bij aanvang van het project om de markteer en contentbeheerders de juiste kennis en tools mee te geven. Bij oplevering kunnen zij dus meteen zelfstandig aan de slag.

Heb je al een bestaande oplossing en wil je ook zelfstandig aan de slag? Wij bieden trainingen op maat die jou helpen de benodigde kennis en skills te ontwikkelen. En uiteraard is ons Future Proof Team altijd in de buurt om deze kennis weer even op te frissen.

Toe aan uxbee? Neem contact op!

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. In onze algemene voorwaaarden kan je meer lezen over hoe wij omgaan met jouw gegevens.

het gaat over de experience...

…en niet alleen die de bezoeker op jouw website krijgt maar ook de experience die jij als marketeer hebt met jouw implementatiepartner. Want ‘practice what you preach’; omdat wij verstand hebben van customer experiences, doen we er ook alles aan om onze klanten een fijne customer experience te bieden. Werkt wel zo lekker!