1

Binnen een goed werkend platform komen de disciplines Marketing, Communicatie, Sales en IT bij elkaar. Wij vinden het daarom niet meer dan logisch om betrokkenen uit deze teams bij aanvang van het project samen te brengen. Zo vormen we een gezamenlijk gedragen systeem waar ieder zijn voordeel mee doet.

2

Digital Marketing drijft op data- en informatietechnologie. Kennis hiervan is nodig om de functionaliteiten te begrijpen toe te passen. uxbee draagt deze kennis over en internaliseert ze binnen jouw team.

3

Op basis van de gewenste marketingfunctionaliteiten maken we keuzes voor de inrichting van het Sitecore Experience Platform. Zodat het precies doet wat jij nodig hebt. Niet meer, maar zeker ook niet minder.

4

Met vaststaande tussenfasen binnen een strak tijdpad werken we naar de eindoplevering toe. Afwijkingen van het oorspronkelijke plan houden we nauwkeurig bij en bespreken we in termen van inhoud, budget en planning.

5

Voor de uiteindelijke oplevering controleren we in de testfase of alles werkt zoals het moet. Jouw projectteam maakt deel uit van deze usertest. Daarbij kijken we ook of de interfaces voor zich spreken en gebruiksvriendelijk zijn.

alles helder? dan gaan we bouwen

Na een uitgebreide verkenning van jouw klantreis en communicatiedoelen vertalen we de functionele eisen naar een definitief ontwerp voor het Sitecore Experience Platform. We bespreken de werking van elke module en leggen uit hoe je ze in jouw voordeel kunt gebruiken. Want het hebben van een geweldige tool is één, het optimaal benutten ervan een tweede.

Klanten van uxbee weten al voor aanvang van hun projecten welke kennis en werkafspraken nodig zijn om het platform te laten slagen. Dit betekent dat we op digital marketinggebied een reality check doen bij aanvang van onze projecten. Hierdoor kun jij tijdens de bouw van het platform eventuele aandachtspunten met je eigen teams oppakken. Dit geldt bijvoorbeeld voor marketing automation processen, maar ook voor een goed doordachte contentstrategie en -planning.

de techniek kent geen grenzen maar wat doe je ermee?

Wat je hoe dan ook wilt voorkomen is dat er een duur systeem wordt opgeleverd dat alles kan maar wat slechts gedeeltelijk wordt benut. Het gebeurt helaas vaker dan je denkt. uxbee is er super alert op. We werken daarom met meerdere disciplines in het projectteam samen en brengen de succesfactoren voor jouw organisatie in kaart.

De klant centraal zetten is een mindset. Veel bedrijven zijn er met hun eilandenstructuur niet optimaal op ingericht. Toch kun je door het implementeren van een systeem waarin de klant wêl centraal staat, de eerste stappen zetten naar een verregaande samenwerking met andere afdelingen. Bijvoorbeeld door samen de inzichten uit Sitecore te analyseren en keuzes te maken die de beste klantervaring altijd vooropzet.

beter gebruik van bestaande Sitecore oplossing

Heb je al een Sitecore Experience Platform in huis, maar haal je er niet uit wat erin zit? Ook dan staan we voor je klaar. Na het bekijken van de situatie kunnen we de inrichting van functionaliteiten vaak herstellen.

Met een aanvullende training over het gebruik van digital marketingfunctionaliteiten valt dan forse winst te behalen voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Toe aan uxbee? Neem contact op!

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. In onze algemene voorwaaarden kan je meer lezen over hoe wij omgaan met jouw gegevens.

het ontwikkelen van een nieuwe website kan heel leuk zijnā€¦

…en dat ga je merken als je met ons gaat samenwerken. Onze ervaren consultants, ux’ers en ontwikkelaars gaan voor je aan de slag om het maximale te bereiken. Niet alleen technisch qua performance en conversie maar juist ook ‘intermenselijk’. De klik moet er zijn om het beste uit elkaar te halen, van elkaar te leren en fijn samen te werken.