1

Schaal je commerce eenvoudig naar verschillende B2X-modellen en marktplaatsen - speel in op veranderende klantbehoeften en groei mee als dat nodig is voor succes.

2

Bouw en pas jouw commerceplatform aan met de features en functionaliteiten die je nodig hebt voor jouw unieke bedrijfssituatie.

3

Integreer eenvoudig de tools die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt om jouw commerceplatform uit te breiden en jouw bedrijfsactiviteiten te verbeteren.

4

De hedendaagse markt verandert snel. Wees daarop voorbereid met de flexibiliteit om jouw commerceplatform aan te passen als dat nodig is, wanneer dat nodig is.

5

Digitaliseer en stroomlijn jouw ordermanagementproces voor efficiƫnte bedrijfsactiviteiten en een grotere klanttevredenheid.

waarom kiezen voor Sitecore Commerce Cloud?

Met Sitecore Commerce Cloud ben jij klaar voor de toekomst. We kennen de uitdagingen van traditionele commerceplatformen. Je moet vandaag de dag twee keer zo hard werken om voorop te blijven lopen en om jouw klant de best mogelijke ervaring te bieden. Met het Commerce Cloud commerceplatform, laat je jouw webshop vóór je werken.

Sitecore Commerce Cloud is een headless, API-first en cloud platform. Dat houdt in dat je een volledige nieuwe front-end kan bouwen of je bestaande gebruiken, zonder prestatierisico. Het betekent ook dat je heel gemakkelijk een koppeling kan maken met derde partijen, zoals leveranciers, facturatiesystemen of verzendservices; wereldwijd. Omdat het platform cloud based is, is de infrastructuur enorm flexibel. Er kan bijvoorbeeld makkelijk worden geschaald tijdens pieken in het websiteverkeer.

Je kan op woensdag 14 september om 10.30 uur ons live webinar bijwonen over Sitecore Commerce Cloud. In 45 minuten praten wij je, aan de hand van een demo, bij over de mogelijkheden en kan jij al je vragen stellen. Zien we je dan? Het inschrijfformulier en meer informatie, vind je hier!

de mogelijkheden zijn eindeloos

Met Commerce Cloud bouwen we jouw platform geheel naar wens, maatwerk van het hoogste niveau. Dat biedt jou eindeloze vrijheid voor groei. Via Sitecore Commerce Cloud stroomlijn je jouw marktactiviteiten, zoals orderbeheer, productbeheer en leveranciersbeheer. Je creƫert naadloze processen om jouw klanten omnichannel een unieke en soepele aankoopervaring te bieden.

De mogelijkheden zijn dus echt eindeloos en dat maakt misschien dat je door de bomen het bos niet meer ziet. uxbee ziet die bomen nog wel en begeleidt je naar het best mogelijke commerce platform voor jouw organisatie. We kunnen heel erg in detail treden over de verschillende mogelijkheden, maar nog liever gaan we gewoon met jou in gesprek om te ontdekken wat jouw ultieme platform zou zijn.

nieuwsgierig geworden?

Natuurlijk is er nog zoveel meer te vertellen over, bijvoorbeeld, de technische aspecten van Sitecore Commerce Cloud. Te veel om hier te benoemen. Wil je de diepte in? Lees dan vooral even de informatie van Sitecore zelf, die vind je door op de button hieronder te klikken. Of beter nog, neem gewoon even contact met ons op, dat praten we je bij onder het genot van een kop koffie.

Meer OrderCloud

Toe aan uxbee? Neem contact op!

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. In onze algemene voorwaaarden kan je meer lezen over hoe wij omgaan met jouw gegevens.

je hoeft het niet alleen te doen...

…want wij helpen je met alles wat je wilt. Meedenken over de beste oplossing? Dat doen we sowieso. Jouw wensen in kaart brengen? Daar zorgen we voor! Suggesties doen als we denken dat iets beter kan? Kan je van ons verwachten. We bouwen jouw commerceplatform uiteindelijk toch samen, alleen zo kan je jouw webshop vóór je laten werken. Wel zo slim.