1

We werken met verschillende servicecontracten om je blijvend te ondersteunen in het gebruik van jouw Sitecore Experience Platform. We maken gebruik van online service tools, waarbij we op afstand instellingen kunnen controleren en aanpassen in jouw systeem.

2

Het optimaliseren van je Customer Journey is een continu proces. Het benutten van de beschikbare informatie, verscherpen van de klantprofielen en personaliseren van de content vraagt aandacht. Met vragen hierover kun je altijd bij ons terecht.

groeiend inzicht zonder poespas

Vanaf het moment dat het systeem draait krijg je met de dag meer inzicht in het gedrag van je klanten. Waar bevinden ze zich in de klantreis, wat interesseert hen op dat moment, maar ook: waar raken ze de weg op je website kwijt of blijven ze steken in een winkelmandje? Met deze inzichten ben je eindelijk in staat om de content te schikken naar de echte behoefte van de klant.

We snappen goed dat het interpreteren van de informatie uit Sitecore wat ervaring vereist. Zolang je deze nog niet eigen hebt gemaakt blijven we ook na de oplevering beschikbaar voor vragen. En tegen de tijd dat je nog meer uit het systeem wenst te halen, zijn we er om uitbreidingen en optimalisaties te realiseren. Ook als jouw Sitecore platform door een andere partij geleverd is.

laat ons je inspireren

Als geen ander kennen we de groeiende marketingbehoefte van onze klanten. En we weten wat er technisch allemaal mogelijk is met Sitecore. Het is te veel om op te noemen en gaat het doel van deze pagina voorbij.

Toch zullen we je inspireren als de situatie zich voordoet. Met voorbeelden van voorlopers in de markt, succes cases uit andere sectoren. Want waarom zou jij de volgende niet zijn die de markt wakker schudt met innovatieve marketingconcepten?

Toe aan uxbee? Neem contact op!

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. In onze algemene voorwaaarden kan je meer lezen over hoe wij omgaan met jouw gegevens.

je kunt op ons rekenen, zolang als jij dat wilt…

…want we bouwen aan langdurige samenwerkingen. Wij stappen in waar jij dat wilt: in de oriëntatiefase, bij het ontwikkelen van een platform, als ‘het is misgegaan’ met een andere partij of juist voor optimalisatie, training en begeleiding bij jouw Sitecore platform. Maar ook hosting en optimalisatie vraagt voortdurend aandacht en ook daar hebben we onze experts voor. Dus je bent niet zo maar van ons af!