1

Beheer alle content in één systeem voor elk communicatiekanaal. Denk aan tekst-, beeld- en videocontent. Voor je website, campagne, bannering of helpdesk. Dat is efficiënt, makkelijk, voordelig en SEO-optimaal.

2

Content ontwikkel je voortaan op basis van klantvoorkeuren per contactmoment binnen de Customer Journey. Zo voorkom je dat je met hagel schiet en zet je precies de juiste content in voor een optimaal rendement op je inspanningen.

3

Content en beleving verbeter je door voortdurend te testen. Maak keuzes in je content en pas aan waar nodig. Subtiele veranderingen maken soms een groot verschil. Daarmee bewijs je jouw klant én jouw organisatie een grote dienst.

4

Optimaliseer de klantreis door op elk gewenst moment in contact te zijn ongeacht waar de klant zich bevind in de klantreis. en automatiseer dit waar mogelijk.

slimme datatechnologie waar je op kunt bouwen

Achter elk goed klantcontactmoment schuilt slimme datatechnologie. Wij zetten daarvoor het Sitecore Experience Platform in. Dit platform doet alles waar je als marketeer van droomt of niet eens wist dat het mogelijk was.

Sitecore is de topklasse onder de contentmanagementsystemen qua functionaliteit en stabiliteit. Maar het doet veel meer. Naast marketing functionaliteiten zoals klantprofilering, gepersonaliseerde content en A/B testen, zijn koppelingen te maken met andere klantcontactsystemen. Daarmee verrijk je jouw klantdata snel, goed, foutloos en makkelijk

waarom Sitecore

Sitecore's Experience Platform combineert CMS met klantgegevens, analyses en mogelijkheden voor marketing automation om klanten gedurende hun hele klantreis te begeleiden met gepersonaliseerde content in real-time, ongeacht het kanaal. Het platform beheert de content creatie en delivery in meerdere sites en meerdere talen via kanalen op schaal.

Sitecore stelt het marketingteam in staat om schaalbare, modulaire websites te bouwen die een scheiding tussen content en presentatie mogelijk maken, zodat je content efficiënt kunt hergebruiken voor meerdere kanalen, devices en ervaringen. Dit betekent dat je de look and feel van jouw site door de hele organisatie kunt veranderen, zonder dat dit invloed heeft op de content.

Headless architectuur, native analytics en mogelijkheden voor machine learning maken het tot een oplossing van wereldklasse.

Toe aan uxbee? Neem contact op!

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. In onze algemene voorwaaarden kan je meer lezen over hoe wij omgaan met jouw gegevens.

laat marketing technologie dus voor je werken…

…om makkelijker, sneller, efficiënter en beter in contact te komen met potentiële klanten. Door de technologie op een juiste manier te gebruiken en optimaal te automatiseren lukt het om gegevens van jouw websitebezoekers te krijgen. En als je die eenmaal hebt kunnen we hen targeten. Online, via social media of, als dat lukt ouderwets; gewoon bellen 🌝!