Vier Sitecore MVP's bij uxbee!

Patrick van Eechoud, Jeroen Huizinga, Jeroen Speldekamp en Jan Bluemink van uxbee zijn benoemd tot Most Valuable Professional 2024 door Sitecore, een wereldleider in end-to-end software voor het beheer van digital experiences. Al 18 jaar op rij erkent het MVP-programma professionals die actief hun kennis en expertise delen met online en offline Sitecore Community om hen te helpen Sitecore producten optimaal te gebruiken voor het leveren van eersteklas klantervaringen.

Dit jaar voegen we Patrick toe aan onze lijst van Sitecore MVP's, wat een totaal van vier bij uxbee maakt! Vandaag heeft Sitecore® aangekondigd dat Patrick van Eechoud, Jeroen Huizinga, Jeroen Speldekamp en Jan Bluemink zijn benoemd tot Most Valuable Professional (MVP) in de categorieën Technology (Jan en Jeroen Speldekamp) en Strategy (Patrick en Jeroen Huizinga). De heren zijn een van de slechts 147 Technology MVP's en 31 Strategy MVP's wereldwijd die dit jaar tot Sitecore MVP zijn benoemd. Jeroen Huizinga en Patrick zijn zelfs de enige strategy MVP's in Nederland, we zijn ontzettend trots!

Geselecteerd uit meer dan 16.000 gecertificeerde ontwikkelaars en meer dan 30.000 actieve gemeenschapsdeelnemers, zijn de 247 MVP's, verdeeld over 3 categorieën, echt een elitegroep. De MVP's van dit jaar zijn geselecteerd door een panel van Sitecore-medewerkers - variërend van ontwikkelaars tot leden van het uitvoerend team - voor de kwaliteit, kwantiteit en impact van de bijdragen die ze hebben geleverd in 2023. Dit omvat het delen van productexpertise en geavanceerde kennis van het Sitecore-platform om partners en klanten te ondersteunen.

"Voor het achttiende jaar op rij zijn we verheugd om experts te eren die zich hebben onderscheiden door hun technische bekwaamheid en toewijding om anderen te helpen geweldige digitale ervaringen op te bouwen", aldus Dave O'Flanagan, chief product officer bij Sitecore. "De MVP's zijn onmisbaar voor de wereldwijde Sitecore-gemeenschap, en ze blijven ons inspireren met hun unieke bijdragen."

Maak kennis met onze MVP's

Natuurlijk hebben we even gesproken met onze MVP's over hun erkenning door Sitecore. Patrick zegt: "Doordat ik dit jaar ook Sitecore Strategy MVP ben, heeft ons team nu 4 MVP's. Ik kan niet trotser zijn. Mijn specialisatie ligt in Marketing Enablement, met name in strategische planning. Ik help bedrijven bij het benutten van Sitecore om hun zakelijke doelen te halen en te overtreffen." Jeroen Huizinga voegt toe: "Het is een eer om voor het tweede achtereenvolgende jaar benoemd te worden tot Sitecore Strategy MVP en nu hebben we er vier in ons team, daar ben ik supertrots op! Ook ik ben gespecialiseerd in Sitecore Marketing Enablement, ik help marketeers graag om het beste uit hun Sitecore-platform te halen. Ik kan niet wachten om dat bij vele anderen ook te doen!"

4 Sitecore MVPs uxbee banner desktop
4 Sitecore MVPs uxbee banner mobile

Jeroen Speldekamp en Jan Bluemink zijn aan de technische kant van Sitecore. Jan zegt: "Ik ben vereerd om voor de zevende keer de Most Valuable Professional award te ontvangen. Voor mij gaat het om het leggen van verbindingen en het delen van mijn passie voor Sitecore. Het is meer dan alleen een titel; het is een toewijding aan innovatie en het bevorderen van betekenisvolle relaties binnen de gemeenschap." Jeroen Speldekamp is het daarmee eens en voegt toe: "Ik ben verheugd om voor de 11e keer de Sitecore Technology MVP-award te ontvangen! Als autodidact technologieliefhebber verdiep ik me in het bouwen van robuuste architecturen en het creëren van tijdloze code. Het delen van mijn kennis is mijn passie, bijvoorbeeld tijdens SUGCON in Dublin waar ik een van de sprekers ben tijdens een informatieve sessie over de wereld van Sitecore. Laten we samen Sitecore verkennen!"

Meer weten?

Ben je ook klaar om alles uit jouw Sitecore platform te halen? Of wil je misschien overschakelen naar Sitecore en weet je niet zeker waar te beginnen? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we ontdekken wat we samen kunnen bereiken!