Maximale marketinginnovatie en minimale investering

De overstap van Sitecore XP naar Sitecore XM Cloud is niet alleen financieel aantrekkelijk met jaarlijkse besparingen tot 100K, het stelt jouw marketingteam ook in staat de nieuwste innovaties van Sitecore in te zetten.

Wij kunnen ons ook voorstellen dat de initiële migratiekosten je wellicht ontmoedigen. Bij uxbee hebben we een strategie ontwikkeld waardoor de initiële kosten niet alleen beperkt blijven, maar ook gespreid kunnen worden. 

Hiermee zorgen we dat je in het eerste jaar niet direct over je budget gaat en je een groot deel hiervan gewoon kunt blijven inzetten voor onder andere het genereren van leads en het optimaliseren van de klantbeleving.

Wil je meer weten over deze strategie? Neem contact met ons op of download onze whitepaper en ontdek hoe je de kracht van Sitecore XM Cloud benut zonder dat je budget het zwaar te verduren krijgt.

Jaarlijkse kostenbesparing gegarandeerd

Het overstappen van Sitecore XP naar Sitecore XM Cloud leidt tot aanzienlijke jaarlijkse kostenbesparingen.
In de grafiek hiernaast zie je welke gemiddelde besparingen uxbee heeft gerealiseerd voor zijn klanten door over te stappen naar Sitecore XM Cloud.
Mocht je meer willen weten wat een overstap naar Sitecore XM Cloud voor jou kan betekenen en hoe we dit ook voor jou kunnen realiseren? Neem dan contact op voor meer informatie.

Meer over onze migratiestrategie?

Gebruik je nog geen Sitecore?

Maak je nog geen gebruik van Sitecore als contentmanagement- en marketingplatform en wil je weten wat het voor jou organisatie te bieden heeft? Ontdek dan de kracht van Sitecore’s next generation DXP platform. 

Ook als je nog geen gebruik maakt van Sitecore kan je profiteren van de voordelen van onze migratiestrategie.

Ontdek de kracht van onze oplossingen
Marketing automation_CTA2

De uxbee manier

Bij uxbee begrijpen we de uitdagingen van marketeers die samenwerken met technische teams. Vergeet de taalbarrière tussen strategie en code, wij veranderen de spelregels. Onze experts spreken beide talen, dat zorgt voor een superfijne samenwerking.

Wij zijn een specialized digital agency, onze specialisaties zijn techniek, implementatie en proces. Door onze diepgaande kennis van één platform kunnen we je voorzien van effectief advies en ondersteuning, resulterend in een fantastisch werkend platform. In uxbee vind je geen full-service bureau, maar wel een samenwerkingspartner met focus, kennis, senioriteit en specialisme.

Want wij geloven: specialiseren = excelleren.

Meer over onze aanpak