Contentmanagement_CTA1

Sitecore XM Cloud migratie

Ontdek Sitecore XM Cloud, een krachtig en veelzijdig platform voor marketeers. Ontworpen om jouw marketingteam te helpen bij het creëren, beheren en optimaliseren van gepersonaliseerde, multichannel klantervaringen. Dit cloud-gebaseerde systeem biedt veel voordelen, zoals: kostenbesparing, innovatie, schaalbaarheid en flexibiliteit. In een tijd van digitale transformatie en veranderend consumentengedrag, biedt Sitecore XM Cloud de tools om aan de verwachtingen van je klanten te voldoen. 

Ben jij klaar om je digitale marketingstrategie te versterken en te bouwen aan een succesvolle digitale toekomst? Maak dan kennis met Sitecore XM Cloud!

Meer over Sitecore XM Cloud
CTA_oplossingen_contentmanagement

Stroomlijn je contentmachine

Jij weet hoe belangrijk het is om waardevolle content te creëren voor je doelgroep. Maar het beheren en leveren van die content op een schaalbare en effectieve manier kan een uitdaging zijn. Een goed CMS is hierbij essentieel. Het stelt je in staat om op een efficiënte manier content te creëren, beheren en leveren op verschillende kanalen en markten, terwijl je tegelijkertijd de consistentie en kwaliteit waarborgt.

Met de op-maat-gemaakte marketingtechnologie van Sitecore til je jouw marketingstrategie naar een hoger niveau. Je zorgt ervoor dat de juiste boodschap, op het juiste moment, via het juiste kanaal, bij de juiste ontvanger getoond wordt.

Meer over contentmanagement
CTA_oplossingen_marketing automation

De kracht van marketing automation

Wil jij ook de betrokkenheid van je doelgroep automatiseren? Gebruik dan marketing automation. Bespaar tijd, moeite en middelen door e-mailmarketing te automatiseren voor elk klanttraject. Personaliseer met gemak door relevante inhoud te leveren en verbeter je campagneconversie met aanpasbare formulieren en landingspagina’s voor elk scenario. Maak gebruik van krachtige real-time analyses om elke campagne te optimaliseren. Pas je communicatie multichannel aan en bepaal hoe volgende interactie eruit ziet aan de hand van de vorige acties van de klant.

Natuurlijk doe je dit niet alleen. De filosofie van uxbee is je hierbij aan de hand mee te nemen. Samen zoeken we uit wat het beste voor jouw campagne werkt en samen richten we alles in. Zodat jij alle kennis in huis hebt om het de volgende keer zelf te kunnen.

Meer over marketing automation
CTA_oplossingen_personalisatie

De sleutel tot loyale klanten: personalisatie

Als marketeer wil je klanten voor het leven werven. Maar hoe doe je dat? Bijvoorbeeld door elke klantinteractie te optimaliseren met A/B-testen en personalisatie om betrokkenheid te stimuleren en echte relaties op te bouwen. Creëer naadloze en hyperrelevante klantervaringen en doe real-time aanbevelingen. Gebruik doelgroep- en gegevensanalyses om je klanten echt te begrijpen en aan hun individuele behoeften te voldoen. 

Begint het je te duizelen? Dat is echt niet nodig. Binnen het platform dat wij voor je bouwen, leren we je alles zelf te doen en kan jij razendsnel gepersonaliseerde ervaringen creëren die schaalbaar en supersnel zijn.

Meer over personalisatie & testen
CTA_oplossingen_ecommerce

Future proof met Sitecore Commerce Cloud

Het succes van jouw e‑commercestrategie start met de keuze van een platform dat past bij jouw organisatie en doelstellingen. Wat past wordt niet alleen bepaald door de technologie en de functionaliteiten van het platform. Ook de partner die je kiest moet passen bij de cultuur en waarden van de organisatie. Met uxbee's Personalized Commerce platform, profiteer je van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e‑commerce en bied je jouw klanten de beste gepersonaliseerde shopping experience.

Met ons e‑commerceplatform speel je eenvoudig en snel in op de continu veranderende markt. Kortom: je bent klaar voor de toekomst.

Meer over e-commerce