Over uxbee

Tijd om jouw organisatie naar ongekende hoogtes te tillen met de cutting-edge technologie van Sitecore. Hoe je dat doet? Met uxbee, jouw  focuspartner in marketingtechnologie die jouw digitale platform transformeert naar een onverslaanbaar platform.

Ons team van technologische goeroes heeft maar één doel: jouw digitale strategie en doelstellingen omzetten in een platform waar je trots op bent. En we gaan verder dan alleen de techniek. Onze adoptiestrategie zorgt er namelijk voor dat jij en jouw team alle kennis hebben om het maximale uit het digitale platform te halen.

Met ons aan jouw zijde bereid je je voor op een klantbeleving die indruk maakt. Samen helpen we jou om de optimale customer journey te realiseren, zodat je de gewenste conversie maximaliseert en jouw klanten loyaal blijven. En we doen dit alles met een flinke dosis fun.

Bouw samen met uxbee het platform om het digitale landschap te domineren. Wij ondersteunen jou continu, door goed te luisteren en jouw wensen vervolgens te vertalen naar handige features binnen jouw digitale platform, zodat je de concurrentie altijd een stapje voor bent. Klinkt dat niet als succes gegarandeerd?

Waar we voor staan...

BEE BOLD

Wij houden van technologie omdat we er telkens nieuwe marktkansen mee kunnen creëren. We zijn enthousiast over wat er allemaal kan en willen dat dolgraag voor je laten werken. Daarom zijn we gek op mensen die net zoveel hart voor de klant en minstens zoveel lef hebben als wij om de daad bij het woord te voegen.

BEE Ambitious

Zonder ambitie geen vooruitgang. Voor ons begint alles met het zetten van de spreekwoordelijke stip op de horizon. Tegelijk waken we ervoor dat de doelstellingen en verwachtingen van onze klanten realistisch zijn. Daarover kunnen we in een persoonlijk gesprek best zinnige dingen zeggen. Eerlijk over jouw kansen en potentieel. Dat brengt ons beiden het verst.

bee free

Wij geloven in onze eigen kracht én in die van jou. Wij willen vooral doen waar we echt goed in zijn. Al het andere laten we graag aan mensen over die dat beter kunnen dan wij. We laten ons daarom graag inspireren en ondersteunen door de mensen die bij jou in dienst zijn of door andere partijen met wie je samenwerkt.

1

Dit klinkt logisch, toch leert de ervaring dat het in de praktijk nog wel eens anders loopt. Wij hechten veel waarde aan gemaakte afspraken. Als we iets beloven, doen we er alles aan om belofte te houden.

2

Sta er niet gek van te kijken als je meer krijgt dan gevraagd. Door onze kennis en ervaring zien we vaak snel waar jij echt mee geholpen bent. We schromen niet om die kennis te delen en te vertalen naar jouw platform.

3

Gewoon goed, is niet goed genoeg. We zien het als onze uitdaging om jou als klant, positief te verrassen met de oplossing die wij bouwen. Met minder zijn wij eigenlijk niet tevreden.

4

Wij zijn er voor je, ook na de oplevering van het platform blijven we betrokken. Dan begint het namelijk pas echt; je gaat er zelf mee werken. We begrijpen dat je daar misschien nog wel wat hulp en advies bij kan gebruiken.

Wat je van ons
mag verwachten...

Heb je hulp nodig hebt bij het creëren van een digitale ervaring waarmee je jouw conversie verhoogt en je organisatie laat groeien? Ben je op zoek bent naar een website met CMS, personalisatie én marketing automation? Wij hebben de kennis en expertise in huis om met behulp van onze technologie jouw doelen te bereiken en je verwachtingen te overtreffen.

Omdat we ons werk met zoveel kennis en passie doen, is plezier maken vanzelfsprekend. Met elkaar als team, maar ook met onze klanten. We vieren successen, we houden van een goede grap en we staan naast je met goed advies tijdens onze samenwerking. Misschien een tikkeltje eigenzinnig, maar wel eerlijk. We beloven geen gouden bergen, we beloven wel een oplossing die bij jou, jouw bedrijf en jouw doelstellingen past. En dan net een beetje beter dan jij had durven hopen, dat wel.

Iedereen binnen team uxbee hecht enorm veel waarde aan de relatie met onze klanten, een goede relatie maakt ons werk namelijk leuk! Aan onze 4 (ongeschreven) spelregels kan je ons niet alleen herkennen, je mag ons er ook aan houden.

Voor wie we er zijn...

Uxbee spreekt de taal van de marketeer. Jij begrijpt dat, onder andere, de inzet van gepersonaliseerde content en marketing automation binnen een goede digitale marketingstrategie je hogere conversie gaat brengen. Je hebt alleen de juiste techniek en wat hulp nodig om daar te komen. 

We zien het als een feestje om, samen met jou, de stip op de horizon te vertalen naar ambitieuze doelstellingen en een prachtig platform. Daar worden we gewoon blij van. Minstens zo blij worden we van gezelligheid, want sociaal zijn we ook. Hoe we te werk gaan is de vertaling van ons DNA, eigenlijk heel logisch dus.

Meer over onze services

Ons team van rebellen staat klaar voor jouw digitale revolutie

Bij uxbee hebben we een team gevormd met onverslaanbare technologiehelden. Onze architecten, ontwikkelaars en marketeers zijn hier voor jouw digitale revolutie met hun buitengewone vaardigheden, grenzeloze passie en ongeëvenaarde expertise.

Geen uitdaging is te groot, geen probleem is onoplosbaar - wij staan voor je klaar met een glimlach!

Ontmoet onze rebellen