Op maat gemaakte digitale customer experience oplossingen; professioneel ontworpen en uitgevoerd.

Ons team bestaat uit enkele van de meest gedreven en ervaren architecten, ontwikkelaars, marketeers, projectmanagers en CX-strategen die er zijn. Geen uitdaging is ons te gek en er is geen probleem waar wij geen oplossing voor hebben.

Door goed te luisteren naar de wensen en uitdagingen van de klant, een pragmatische aanpak en oog voor de toekomst, realiseren wij oplossingen die klanten zoals jij kunnen blijven helpen bij het realiseren van jouw strategische- en technologische doelstellingen.

Essentieel voor het realiseren van digitale customer experience oplossingen (DCX) is een gedegen inzicht te krijgen in zowel de strategische doelstellingen als de customer journeys van de organisatie. Vervolgens moet je in staat zijn om de technische mogelijkheden van een Digital Experience Platform (DXP) te vertalen naar de gewenste oplossing om deze doelstellingen te behalen en de individuele klantreis continu te optimaliseren.

Voor dit doel is diepgaande deskundigheid essentieel. Uxbee biedt deze deskundigheid met zijn team van CX- en Solution Architecten, UX/UI Ontwerpers en ontwikkelaars. Met deze ondersteuning kan jouw team met vertrouwen de juiste keuzes maken en een passende DCX-oplossing ontwerpen, implementeren en onderhouden.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Het composable Digital Experience Platform (DXP), gebaseerd op MACH-architectuur (Microservices, API-first, Cloud-native SaaS, en Headless), biedt een flexibele, kosteneffectieve en modulaire oplossing in tegenstelling tot All-In-One oplossingen. Een composable oplossing is makkelijk te integreren, vermindert afhankelijkheid van leveranciers en biedt geavanceerde functionaliteiten. De keuze tussen een All-In-One of composable DXP hangt af van de specifieke behoeften en doelen van jouw organisatie. Uxbee biedt met Sitecore voor beide types een geschikte oplossing.

Heb je technische versterking nodig van ontwikkelaars voor je nieuwe of bestaande project? Wij bieden specialisten die op locatie met jouw team kunnen samenwerken. Onze nauwe samenwerking zorgt, ongeacht de grootte van je project, voor nieuwe perspectieven en een snellere voltooiing binnen een vooraf geplande routekaart. Team as a Service (TaaS) biedt niche-expertise zonder de noodzaak van extra personeel. Zorgen tijdens je digitale project worden je bespaard, door ons ervaren cloud-native team. Informeer of TaaS geschikt is voor jouw project.

Naast het inrichten van de juiste architectuur en DXP-platform, ontwerpen en ontwikkelen wij ook de websites, portals, mijn-omgevingen, mobiele apps en andere digitale oplossingen die landen op het DXP-platform. Door nauw samen te werken met onze klanten, maken we het onze missie om hun unieke behoeften te begrijpen en innovatieve, gebruiksvriendelijke oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan het realiseren van hun unieke customer experience.

Een Digital Experience Platform staat niet op zichzelf binnen het applicatie ecosysteem van een organisatie. Het eenvoudig kunnen integreren met andere oplossingen is essentieel voor het creeëren van een hollistisch klantbeeld en een unieke klantbeleving. Daarnaast is de technologie continu in ontwikkeling en dus belangrijk dat wijzigingen binnen het DXP relatief eenvoudig en kosteneffectief kunnen worden uitgevoerd. De expertise binnen uxbee en de composable oplossingen die wij inzetten garanderen dat je altijd naadloos kan blijven integreren waardoor jij beschikbare informatie altijd effectief kan inzetten.

Wil je graag overstappen naar Sitecore XM Cloud als jouw nieuwe DXP? Gebruik je al Sitecore XP en wil je migreren naar Sitecore XM Cloud omdat je flink wilt besparen én jouw marketingteam wil laten profiteren van de nieuwste marketingtechnologie?

Een overstap of migratie is minder kostbaar en complex dan je denkt. Wij kunnen het weten, we het al vele organisaties bijgestaan in een succesvolle overstap.

Lees hier meer over de mogelijkheden.