Support & adoptie als basis voor een succesvol partnership

Bij uxbee zijn we meer dan alleen een full-service bureau. We zijn jouw betrouwbare partner voor de lange termijn, onze inzet gaat verder dan de oplevering van jouw nieuwe Digital Experience Platform (DXP). We begrijpen dat de digitale wereld voortdurend verandert en dat succes vereist dat je continu evolueert.

Wat onderscheidt ons? Het is ons toegewijde team van techneuten, marketeers en consultants die zij aan zij met jou werken om te zorgen dat je kunt excelleren en de concurrentie altijd een stap voor blijft.

Na de lancering van jouw nieuwe DXP staan we niet aan de zijlijn. In feite begint ons werk pas echt op dat moment. Wij zijn er om jou te ondersteunen bij het technische onderhoud van het platform, ervoor te zorgen dat het stabiel blijft en toekomstbestendig is.

En dat is niet alles. We zijn er ook om jou te helpen bij de ongoing marketingactiviteiten. We bieden proactief en vrijblijvend advies, ondersteuning op de werkvloer en we zijn altijd op zoek naar manieren om jouw klantervaringen te verbeteren, de ROI te verhogen en meer en betere leads te genereren.

Bij uxbee geloven we in partnerschap. We geloven dat jouw succes ons succes is, en daarom gaan we verder dan de traditionele rol van een bureau. We zijn jouw co-piloot op de reis naar digitale uitmuntendheid.

Bij uxbee versterken we jouw digitale kracht en gaan we samen de toekomst tegemoet

Het belang van adoptie

We begrijpen dat techniek van origine een IT aangelegenheid is, maar wat als de techniek kruist met e-commerce, marketing en sales? Dan heeft ineens een grotere groep mensen belang bij de juiste keuze. Daarom hechten we zoveel waarde aan begeleiding en adoptie. Onze experts gaan aan tafel met de betrokken stakeholders om te achterhalen wat de doelstellingen zijn, wat jullie eventueel missen binnen de huidige techniek en wat jullie toekomstvisie is. Die input vertalen wij naar een technisch platform dat al je verwachtingen overtreft.

In de adoptiefase zitten we naast de marketeer, beantwoorden vragen en richten samen het platform in. Deze manier van werken begint al bij de start van onze samenwerking en niet pas na de oplevering. We denken mee over jouw dataverzameling, marketing automation en personalisatie en we helpen je bij het opzetten, analyseren en aanpassen ervan.  Door gerichte vragen te stellen, wordt jij je nog meer bewust van je wensen en vinden we samen de beste oplossing.

 

 Klinkt goed? Lees hier dan meer

Support dat past bij jou 

Wij begrijpen  dat een soepel en efficiënt functionerend digitaal platform cruciaal is voor het succes van jouw organisatie. Daarom bieden we uitgebreide service management oplossingen die verder gaan dan alleen regulier onderhoud. Onze belofte? Een robuust, stabiel en efficiënt functionerend digitaal platform dat jouw organisatie ondersteunt in zijn groei en meebeweegt met de markt waarin jij succesvol bent.

 

 

Proactief beheer voor maximale betrouwbaarheid
Ons team van specialisten werkt onophoudelijk om ervoor te zorgen dat jouw platform probleemloos functioneert en voortdurend wordt geoptimaliseerd. Dit proactieve beheer garandeert maximale beschikbaarheid en prestaties, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw organisatie laten groeien.

Flexibele supportabonnementen, precies wat jij nodig hebt

Elke organisatie is uniek en daarom bieden we diverse abonnementsvormen voor support aan. Zo is er altijd één die past bij jouw specifieke behoeften.     

Bee safe *

Ideaal voor kleine aanpassingen en regulier onderhoud. Ons team staat klaar om snelle en efficiënte ondersteuning te bieden.

Bee secured **

Voor organisaties die hun platform willen doorontwikkelen met periodieke updates en nieuwe features. Inclusief een vast aantal uren voor ontwikkeling en support.

Bee sheltered ***

Onze meest uitgebreide service, perfect voor grootschalige projecten en complexe doorontwikkelingen. Dit abonnement biedt prioritaire toegang tot onze resources en expertise.

Uxbee strippenkaart

Naast onze abonnementen bieden we de mogelijkheid om een strippenkaart af te nemen. Hiermee koop je vooraf een vast aantal uren in, die je kunt gebruiken voor de diensten die jij nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt. Samen met jou bepalen we de omvang van de strippenkaart, zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.