Sitecore Headless Services

Sitecore Headless Services

Sitecore's geavanceerde, headless, cloud-native en SaaS-gebaseerde composable DXP biedt elke marketeer en ontwikkelaar de kracht en flexibiliteit die ze nodig hebben om klanten effectief te bereiken, ongeacht het kanaal, de locatie of het tijdstip. Het platform integreert moeiteloos content, personalisatie, e-commerce en workflows om een naadloze en ongeëvenaarde klantervaring te garanderen.

Meer over Sitecore SaaS
Sitecore Experience Platform

Sitecore Experience Platform (XP & XM)

Het Sitecore Experience Platform (XP) biedt marketeers alles wat ze nodig hebben: krachtige digitale marketingtools, een holistisch klantbeeld en door machine learning gegenereerde inzichten - allemaal elementen die helpen om gepersonaliseerde ervaringen over verschillende kanalen te realiseren en ondersteund door een krachtig CMS. Het Sitecore Experience Platform™ is jouw digitale marketing hub, als stand-alone of geïntegreerd met jouw technologie ecosystem.

Meer over Sitecore PaaS
Sitecore OrderCloud

Sitecore Ordercloud

Nu meer dan ooit is flexibiliteit noodzakelijk om niet ingehaald te worden door het snel veranderende zakelijke landschap. Composable commerce biedt je de zekerheid om vol vertrouwen de toekomst tegemoet te treden. Sitecore OrderCloud is het e-commerceplatform dat meegroeit met jouw organisatie, waardoor jij de concurrent altijd een stapje voor kan blijven.

Meer over e-commerce
Sitecore Personalize

Sitecore Personalize

Echt in contact zijn met je klant kan dankzij een persoonlijke klantreis. Personaliseer en optimaliseer iedere ervaring, op ieder kanaal met Sitecore Personalize. Dankzij data gedreven A/B testing bouw jij een ijzersterke band op met je doelgroep omdat jouw boodschap altijd op precies het juiste moment, op het juiste platform getoond wordt aan de juiste doelgroep.

Meer over personalisatie
Sitecore Search

Sitecore Search

Het bieden van een geavanceerde onsite zoekervaring wordt steeds belangrijker om bezoekers te helpen bij het efficiënt en snel vinden van relevante content. Sitecore Search, op AI gebaseerde technologie, optimaliseert de ervaring voor bezoekers op websites of andere digitale applicaties, omdat het de mogelijkheid biedt hun zoekervaring naar relevante informatie, producten of diensten op de site zelf te beheren.

Vertel mij meer
Atomic Design System

Atomic Design System

Onze focus op atomic design betekent een revolutionaire verschuiving in de aanpak van contentcreatie en contentmanagement. Met onze unieke strategie van herbruikbare componenten versnellen we het ontwikkelproces, wat niet alleen tijd maar ook kosten bespaart. Deze strategie garandeert ook een uniforme merkbeleving, essentieel voor het creëren van een sterke, onderscheidende online identiteit.

Vertel mij meer
Roger365.io

ROGER365.io

ROGER365.io maakt van Microsoft Teams een customer engagement hub voor jouw gehele organisatie door naadloze integratie met Teams calling en sociale communicatiekanalen. Door Microsoft Teams te integreren met jouw CRM, Voice, WhatsApp, Facebook, Twitter, SMS, Webchat en BOTs wordt Microsoft Teams een onmisbare omnichannel Contact Center-communicatiepartner binnen jouw organisatie.

Meer over engagement
LeadInfo

Lead Generation

Uxbee is trots partner van LeadInfo, een SaaS-oplossing dat organisaties ondersteunt bij het genereren en kwalificeren van leads. LeadInfo maakt gebruik van cutting-edge technologie om websitebezoekers te identificeren en hun activiteiten te monitoren. Het platform biedt geavanceerde functies zoals informatie over het gedrag van bezoekers op jouw website, achtergrondinformatie over de organisatie en het genereren van leads via tools zoals pop-ups en chatbots, en het kwalificeren van deze leads door data-analyse en machine learning.

Vertel mij meer

Microsoft Azure

Een Digital Experience Platform (DXP) ontleent zijn kracht aan de architectuur waarop het gebaseerd is. Onze aanpak begint met een doordachte architectuur die niet alleen inspeelt op de huidige eisen, maar ook toekomstbestendig is. Microsoft Azure is van essentieël belang bij onze oplossingen. Dankzij onze diepgaande kennis van Azure zorgen wij ervoor dat onze DXP-oplossingen zowel innovatief als robuust zijn, klaar om de uitdagingen van vandaag én morgen aan te gaan.

Vertel mij meer