Jouw complete platform met Sitecore XM of XP

Elke organisatie heeft unieke behoeften, zo zal een flexibele cloud oplossing voor het ene bedrijf het best zijn, terwijl andere bedrijven beter geholpen zijn met een product als XM of XP, de platform varianten van Sitecore. Deze geïntegreerde en complete platformen worden lokaal gehost en zijn daardoor perfect voor bedrijven die controle willen op hun architectuur. Door in een persoonlijk gesprek goed te luisteren naar jouw behoeften, kunnen wij een nuttig advies uitbrengen over welk type platform het beste aansluit op jouw wensen. Laat het ons weten als we je kunnen helpen. Liever eerst zelf nog wat onderzoek doen? Lees dan gerust verder.

Kan uxbee je helpen?

XM vs XP

Wat zijn de gelijkenissen en de verschillen tussen Sitecore XM en XP? Het grootste verschil zit hem in de marketing functionaliteiten. Waar XP de meer complete variant is. Binnen XP kan je sessie-overstijgende personalisatie uitvoeren, waar dat binnen XM alleen binnen de huidige sessie van een bezoeker mogelijk is. Doordat XP data verzameld over meerdere sessies heen, heb je de mogelijkheid die data te gebruiken en te analyseren. Sitecore XM heeft hierdoor dus een kleinere infrastructuur en Cost of Ownership dan XP. Beide supersolide platformen, welke het best bij jou past, hangt volledig af van je wensen, behoeften en doelstellingen.

uxbee icon diensten marketingtechnologie

Sitecore XM

Sitecore XM is een CMS-only oplossing, je kan binnen XM meerdere websites, in meerdere talen beheren en multichannel leveren. Integreren met externe applicaties, data en systemen is mogelijk. Als er geen behoefte is aan ingebouwde analytics, diepgaande personalisatiemogelijkheden, email en marketing automation, dan kan Sitecore XM het geschikte platform voor jouw organisatie zijn.

  • Meerdere websites, meertalig en multichannel
  • Visuele editing, direct op de pagina aanpassingen maken, controleren en publiceren
  • Een intuïtieve formulier editor waarmee je drag en drop formulieren creëert
  • Eenvoudige personalisatie binnen het huidige sitebezoek mogelijk
diensten uxbee marketing automation

Sitecore XP

Sitecore XP is dezelfde CMS oplossing als XM, met daar bovenop personalisatie, email en marketing automation. Met XP kan je gepersonaliseerde content creëren en multichannel leveren én een compleet beeld van de customer journey vormen. Dankzij de data-analyses, kan jij met gepersonaliseerde content, rule based A/B-tests opzetten en automation flows maken. Allemaal vanuit één platform. 

  • Alle opties van Sitecore XM, plus:
  • Sessie-overstijgende personalisatie op basis van gebruikersprofielen
  • Gebruikersdata analyseren, A/B-test opzetten en optimaliseren
  • Marketing automation, inclusief email
  • Omnichannel content leveren, over diverse sites, talen en locaties op ieder kanaal, apparaat of touchpoint