1

Schaal je e-commerce eenvoudig naar verschillende B2B, B2C of B2X-modellen en marktplaatsen. Speel in op veranderende klantbehoeften en groei mee als dat nodig is voor succes.

2

Bouw en pas jouw e-commerceplatform aan met de features en functionaliteiten die je nodig hebt voor jouw unieke bedrijfssituatie.

3

Integreer eenvoudig de tools die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt om jouw e-commerceplatform uit te breiden en jouw bedrijfsactiviteiten te verbeteren.

4

De hedendaagse markt verandert snel. Wees daarop voorbereid met de flexibiliteit om jouw e-commerceplatform aan te passen als dat nodig is, wanneer dat nodig is.

5

Digitaliseer en stroomlijn jouw ordermanagementproces voor efficiënte bedrijfsactiviteiten en een grotere klanttevredenheid.

Waarom kiezen voor Sitecore Ordercloud?

We kennen de uitdagingen van traditionele commerceplatformen. Je moet vandaag de dag twee keer zo hard werken om voorop te blijven lopen en om jouw klant de best mogelijke winkelervaring te bieden. Met het e-commerceplatform van Sitecore, laat je jouw webshop vóór je werken en ben jij klaar voor de toekomst.

Sitecore Ordercloud is een headless, API-first en Cloud platform. Dat houdt in dat je een volledige nieuwe front-end kan bouwen of je bestaande gebruiken, zonder dat de back-end van jouw commerceplatform moet worden aangepast. Het betekent ook dat je heel gemakkelijk een koppeling kan maken met third-party oplossingen, zoals leveranciers, facturatiesystemen of verzendservices; wereldwijd.

Omdat het platform Cloud based is, is de infrastructuur enorm flexibel. Er kan bijvoorbeeld makkelijk worden geschaald op moment dat het extra druk is op je website en weer worden afgeschaald als de piek voorbij is. Lees hiernaast meer over dit en de vier andere voordelen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

We bouwen jouw platform geheel naar wens op, maatwerk van het hoogste niveau. Dat biedt jou eindeloze vrijheid voor groei. Met Sitecore Ordercloud stroomlijn je jouw marktactiviteiten, zoals orderbeheer, productbeheer en leveranciersbeheer. Je creëert naadloze processen om jouw klanten omnichannel een unieke en soepele aankoopervaring te bieden.

De mogelijkheden zijn dus echt eindeloos en dat maakt misschien dat je door de bomen het bos niet meer ziet. uxbee ziet die bomen nog wel en begeleidt je naar het best mogelijke e-commerceplatform voor jouw organisatie. We kunnen heel erg in detail treden over de verschillende mogelijkheden, maar nog liever gaan we gewoon met jou in gesprek om te ontdekken wat jouw ultieme platform zou zijn.

Alles wat je nodig hebt in één e-commerceplatform

Geen punt! Je hoeft niet te replatformen. Je beheert met gemak meerdere digitale kanalen in dezelfde back-end. Zo hou je jouw organisatie wendbaar en flexibel.

Kan gewoon. Het platform biedt je de flexibiliteit om verschillende bedrijfsmodellen te implementeren, zoals B2C, B2B en B2X. Je kan snel uitbreiden.


Stel je eigen platform samen door te integreren met de tools die voor jou werken. Vervang delen van de software, zonder de prestatie van de rest van het systeem aan te tasten.

Beheer meerdere magazijnen, winkels en merken via geautomatiseerd orderbeheer. Bulkorders worden ondersteund, zendingen zijn eenvoudig te volgen en geavanceerde betalingsmethoden zijn beschikbaar.

Optimaliseer de klantervaring en personaliseer de customer journey door te integreren met andere (Sitecore) producten en tools. Zo creëer je jouw eigen digitale ecosysteem die perfect aansluit bij jouw wensen en doelen.


Het Sitecore e-commerceplatform is SaaS (Software as a Service), hierdoor profiteer jij als eerst van de nieuwste ontwikkelingen. Het platform schaalt automatisch mee met de groei van jouw organisatie.

Toe aan uxbee? Neem contact op!

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. In onze algemene voorwaarden kan je meer lezen over hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Je hoeft het niet alleen te doen...

…want wij helpen je met alles wat je wilt. Meedenken over de beste oplossing? Dat doen we sowieso. Jouw wensen in kaart brengen? Daar zorgen we voor! Suggesties doen als we denken dat iets beter kan? Kan je van ons verwachten. We bouwen jouw e-commerceplatform uiteindelijk toch samen, alleen zo kan je jouw webshop vóór je laten werken. Wel zo slim.