Drie Sitecore MVP's bij uxbee!

Uxbee’s Jan Bluemink, Jeroen Speldekamp en Jeroen Huizinga zijn uitgeroepen tot Sitecore Most Valuable Professional 2023. De Sitecore Most Valuable Professional (MVP) award is een ware elite onderscheiding, toegekend voor inzet en betrokkenheid bij de Sitecore gemeenschap.

Supertrots zijn wij! Sitecore® kondigde vandaag aan dat Jan Bluemink, Jeroen Speldekamp en Jeroen Huizinga zijn uitgeroepen tot een Most Valuable Professional (MVP) in de categorie ‘Technology’ (Jan Bluemink en Jeroen Speldekamp) en ‘Strategy’ (Jeroen Huizinga). De heren zijn één van de slechts 137 Technology MVPs en 30 Strategy MVPs wereldwijd die dit jaar tot Sitecore MVP werden uitgeroepen.

Het MVP programma, nu in zijn 17e jaar, erkent professionals die hun fascinatie, kennis en expertise actief delen met online en offline Sitecore communities. Ze helpen anderen om Sitecore producten optimaal te gebruiken voor het leveren van uitstekende klantervaringen.

Geselecteerd uit meer dan 16.000 gecertificeerde ontwikkelaars en meer dan 30.000 actieve community deelnemers, vormen de in totaal 241 MVP's echt een elite groep. De MVP's van dit jaar zijn geselecteerd door een panel van Sitecore medewerkers voor de kwaliteit, kwantiteit en impact van hun bijdragen in 2022, inclusief het delen van productexpertise en geavanceerde kennis van het Sitecore platform om zowel partners als klanten te ondersteunen.

 
 

Maak kennis met onze MVP's

Natuurlijk hebben we even gesproken met onze MVP's over hun erkenning door Sitecore. Patrick zegt: "Doordat ik dit jaar ook Sitecore Strategy MVP ben, heeft ons team nu 4 MVP's. Ik kan niet trotser zijn. Mijn specialisatie ligt in Marketing Enablement, met name in strategische planning. Ik help bedrijven bij het benutten van Sitecore om hun zakelijke doelen te halen en te overtreffen." Jeroen Huizinga voegt toe: "Het is een eer om voor het tweede achtereenvolgende jaar benoemd te worden tot Sitecore Strategy MVP en nu hebben we er vier in ons team, daar ben ik supertrots op! Ook ik ben gespecialiseerd in Sitecore Marketing Enablement, ik help marketeers graag om het beste uit hun Sitecore-platform te halen. Ik kan niet wachten om dat bij vele anderen ook te doen!"