Drie Sitecore MVP's bij uxbee!

Uxbee’s Jan Bluemink, Jeroen Speldekamp en Jeroen Huizinga zijn uitgeroepen tot Sitecore Most Valuable Professional 2023. De Sitecore Most Valuable Professional (MVP) award is een ware elite onderscheiding, toegekend voor inzet en betrokkenheid bij de Sitecore gemeenschap.

Supertrots zijn wij! Sitecore® kondigde vandaag aan dat Jan Bluemink, Jeroen Speldekamp en Jeroen Huizinga zijn uitgeroepen tot een Most Valuable Professional (MVP) in de categorie ‘Technology’ (Jan Bluemink en Jeroen Speldekamp) en ‘Strategy’ (Jeroen Huizinga). De heren zijn één van de slechts 137 Technology MVPs en 30 Strategy MVPs wereldwijd die dit jaar tot Sitecore MVP werden uitgeroepen.

Het MVP programma, nu in zijn 17e jaar, erkent professionals die hun fascinatie, kennis en expertise actief delen met online en offline Sitecore communities. Ze helpen anderen om Sitecore producten optimaal te gebruiken voor het leveren van uitstekende klantervaringen.

Geselecteerd uit meer dan 16.000 gecertificeerde ontwikkelaars en meer dan 30.000 actieve community deelnemers, vormen de in totaal 241 MVP's echt een elite groep. De MVP's van dit jaar zijn geselecteerd door een panel van Sitecore medewerkers voor de kwaliteit, kwantiteit en impact van hun bijdragen in 2022, inclusief het delen van productexpertise en geavanceerde kennis van het Sitecore platform om zowel partners als klanten te ondersteunen.

 
 

"We zijn blij dat we voor de zeventiende keer experts eren die zich hebben onderscheiden door hun technisch inzicht en toewijding om anderen te helpen geweldige digitale ervaringen te bouwen," zegt Dave O'Flanagan, Sitecore chief product officer. "We blijven onder de indruk van de passie waarmee de MVP's hun professionele en technische expertise en ervaring delen met klanten en partners. Ze zijn van onschatbare waarde voor de wereldwijde Sitecore gemeenschap en we zijn echt dankbaar voor hun unieke bijdragen."

Meer informatie over het MVP Programma is te vinden op de Sitecore MVP site.

Meer weten?

Ben jij er ook aan toe om jouw Sitecore-platform optimaal te benutten? Of wil je misschien overstappen naar Sitecore en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen wat we kunnen bereiken!