Team uxbee in Dublin; werk, pubs en veel fun

Toffe uitjes zijn team uxbee niet vreemd, van curling (raden we af, de blauwe plekken blijven lang zitten), een avondje stand-up comedy, uitgebreid uit eten tot een paar dagen samen werken en leuke dingen doen vanuit een huis in Spanje. Met het vijfjarig bestaan van uxbee in September 2024 in het vooruitzicht wilde founders Theo en Patrick uitpakken. En dat is gelukt!

Het idee ontstond toen collega’s Frank en Jeroen vertelde dat zij geselecteerd waren om te spreken op de SUGCON (Sitecore User Group) in Dublin. En daar gingen we; niet alleen de twee SUGCON sprekers, maar met het hele team in april naar Ierland.

Team Building in de Pub

Dag één - Waar begin je dan bij aankomst in Dublin? Bingo. De Pub. In het iconische ‘Temple Bar Area’ hebben we de middag en avond goed besteed aan een sterk staaltje teambuilding. Pints Guinness (of lekker bier 😉) en whiskey gingen er goed in en dat schept toch een band. Gelukkig hebben we de foto’s nog…

 

Guinness en Church Bar

Dag twee - Een iets zware ochtend na de avond ervoor, zat het hele team toch klaar om samen aan de slag te gaan. In het hotel waar we verbleven waren goede voorzieningen om te kunnen werken. Na een paar uur hielden we het voor gezien en zijn we naar de Guinness brouwerij gegaan. Waar overigens geen bier meer gebrouwen wordt, maar wel leuk is om te zien. Vooral de bovenste verdieping, waar de tour eindigt met een glas Guinness (of lekker bier 😉) in de sky-bar met uitzicht over Dublin, als het tenminste niet superbewolkt en regenachtig is, zoals bij ons.

Mocht je ooit in Dublin komen, is een diner in de Church Bar echt een aanrader. Hier sloten wij de dag af met heerlijk eten met Ierse Tap-dansers op de achtergrond.

  

Samen werken en Jameson

Dag drie - De volgende dag was iedereen weer fris en fruitig in het café voor een ochtend achter de laptop. In Nederland werken we veel vanuit huis of op locatie bij klanten, supergezellig dus om een week lang met elkaar op te trekken. In de middag hebben we een bezoek gebracht aan Jameson, een leuke tour door de oude fabriek met een proeverij, aanrader!

 

Dublin City Tour

Dag vier - De laatste volle dag met in de ochtend weer een paar uur werken, daarna was het tijd voor cultuur! Samen met de vanuit Nederland naar Ierland verhuisde gids, Cathelijne van Witty Walks, hebben we een wandeltour langs de historische hoogtepunten van Dublin gemaakt. Enorm interessant en gelukkig was het ook nog eens goed weer!

Een deel van het team is na de tour richting de SUGCON vertrokken, de rest heeft toch nog een pub opgezocht, om in stijl af te sluiten 😉.

  

Wil jij er de volgende keer bij zijn?

Je begrijpt; het was een supertoffe week! Wil jij ook bij ons volgende uitje zijn? Check dan onze beschikbare jobs! Het zou leuk zijn als we binnenkort kunnen proosten op een nieuwe collega.