" />

Wat is XM Cloud?

XM Cloud is een volledig beheerde, cloud-native, API-first, content en layout managementsysteem dat bedrijven in staat stelt om boeiende omnichannel-ervaringen te creëren en te leveren. Het is gebaseerd op de headless CMS-platform van Sitecore en biedt een aantal functies die ideaal zijn voor moderne bedrijven, waaronder:

  • Schaalbaarheid: XM Cloud is ontworpen om te schalen om aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende bedrijven te voldoen. Het kan op en neer worden geschaald naar behoefte en wordt altijd ondersteund door de wereldklasse-infrastructuur van Sitecore.
  • Beveiliging: XM Cloud is gebouwd op een veilige basis en voldoet aan een aantal industrienormen, waaronder PCI DSS en ISO 27001.
  • Prestatie: XM Cloud is ontworpen om hoogwaardige ervaringen te leveren, zelfs aan grote doelgroepen. Het gebruikt een aantal technieken om de prestaties te optimaliseren, waaronder caching, load balancing en content delivery networks.
  • Gemakkelijk te gebruiken: XM Cloud is gemakkelijk te gebruiken voor zowel marketeers als ontwikkelaars. Marketeers kunnen de drag-and-drop-editor gebruiken om content te maken en te beheren, en ontwikkelaars kunnen de API gebruiken om aangepaste applicaties te bouwen.

Voordelen van XM Cloud

Er zijn een aantal voordelen aan het gebruik van XM Cloud, waaronder:

  • Snelheid naar de markt: XM Cloud kan bedrijven helpen om hun websites en applicaties snel te laten draaien. Het platform is vooraf geconfigureerd met alle noodzakelijke componenten, zodat bedrijven meteen kunnen beginnen met het bouwen en implementeren van applicaties.
  • Kostenbesparingen: XM Cloud kan bedrijven helpen om geld te besparen op IT-kosten. Het platform is een abonnementsservice, dus bedrijven betalen alleen voor de resources die ze gebruiken. Dit kan bedrijven helpen om hun IT-overhead te verlagen en zich te concentreren op hun kernactiviteiten.
  • Verbeterde wendbaarheid: XM Cloud kan bedrijven helpen om wendbaarder te zijn. Het platform is ontworpen om gemakkelijk te veranderen en te updaten, zodat bedrijven snel kunnen aanpassen aan veranderingen in hun bedrijf of markt.
  • Versterkte beveiliging: XM Cloud is een veilig platform dat voldoet aan een aantal industrienormen. Dit kan bedrijven helpen om hun data en activa te beschermen.
  • Verbeterde klantervaring: XM Cloud kan bedrijven helpen om betere klantervaringen te leveren. Het platform biedt een aantal functies die kunnen worden gebruikt om content te personaliseren en boeiende ervaringen te creëren.

Voor wie is XM Cloud?

XM Cloud is geschikt voor bedrijven van alle groottes die op zoek zijn naar een schaalbare, veilige en gebruiksvriendelijke content management system. Het platform is met name geschikt voor bedrijven die boeiende omnichannel-ervaringen willen leveren.

Hoe begin je met XM Cloud?

Om met XM Cloud te beginnen, kunnen bedrijven zich aanmelden voor een gratis proefperiode. De proefperiode biedt toegang tot alle functies van het platform, zodat bedrijven het kunnen uitproberen voordat ze zich committeren aan een abonnement.

Conclusie

XM Cloud is een krachtig content managementsysteem dat bedrijven kan helpen om boeiende omnichannel-ervaringen te creëren en te leveren. Het platform is schaalbaar, veilig en gebruiksvriendelijk, waardoor het een goede keuze is voor bedrijven van alle groottes.
Als u op zoek bent naar een content managementsysteem dat u kan helpen uw klantervaring te verbeteren, dan is XM Cloud een goede optie om te overwegen.