Maximale marketinginnovatie en minimale investering

De overstap van Sitecore XP naar Sitecore XM Cloud is niet alleen financieel aantrekkelijk met jaarlijkse besparingen tot 100K, het stelt jouw marketingteam ook in staat de nieuwste innovaties van Sitecore in te zetten.

Wij kunnen ons ook voorstellen dat de initiĆ«le kosten en het extra werk rondom een migratie je wellicht ontmoedigen. Bij uxbee hebben we een strategie ontwikkeld waardoor de initiĆ«le kosten niet alleen beperkt blijven, maar ook gespreid kunnen worden. En dankzij onze kennis, expertise en ontzorging lijkt die migratie ineens kinderspel.

Hiermee zorgen we dat je in het eerste jaar niet direct over je budget gaat en je een groot deel hiervan gewoon kunt blijven inzetten voor onder andere het genereren van leads en het optimaliseren van de klantbeleving.

Wil je meer weten over deze strategie? Download onze whitepaper en ontdek hoe je de kracht van Sitecore XM Cloud benut zonder dat je budget en team het zwaar te verduren krijgen. Heb je nog vragen? Stuur ons dan een bericht!

Wil je meer weten over migreren naar Sitecore XM Cloud met uxbee? Download onze whitepaper en lees er alles over.

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. In onze algemene voorwaarden kan je meer lezen over hoe wij omgaan met jouw gegevens.

CTA_happy team