home_CTA2

Sitecore XM Cloud webinar drieluik

Een overstap naar een nieuw softwarepakket kan overweldigend zijn, we zien het dagelijks. Ons team staat je met raad en daad bij om die overstap supersoepel te laten verlopen. Maar we gaan het ook niet mooier maken dan het is, een overstap is nu eenmaal veel werk. Daarom is het maken van de juiste keuze zo belangrijk en daar heb je informatie voor nodig.

Die informatie geven wij je in onze webinar drieluik over Sitecore XM Cloud. In webinar één leggen we uit wat Sitecore XM Cloud is, voor wie het geschikt is en welke impact het heeft op je marketingactiviteiten. In webinar twee gaan we dieper in op de absolute voordelen van Sitecore XM Cloud. In webinar drie duiken we in het migratieproces en het unieke aanbod van uxbee. De webinars zijn los van elkaar te bekijken, maar sta jij voor de keuze, dan raden we ze alle drie aan.

Kan je niet wachten en wil je liever meteen meer weten? Plan dan een vrijblijvend gesprek in met Theo de Wolf.

Plan een 15-minuten gesprek

Webinar 1: jouw future-proof CMS uitgelegd

Dit webinar is de uitgelezen kans om de voordelen van een migratie naar de SaaS variant van Sitecore te ontdekken en antwoord op je vragen te krijgen.

We gaan dieper in op de achtergrond van Sitecore XM Cloud. We leggen je de basis uit, vertellen je wat het is en welke voor- en nadelen het kent aan de hand van een live demo. Zo weet jij wat je kan verwachten van XM Cloud als CMS.

Kortom: we introduceren Sitecore XM Cloud, zodat jij de afweging kan maken of je klaar bent voor de cloud.

Webinar 2: bespaar tot 100K per jaar en meer voordelen

Herken je dit ook bij jouw huidige (Sitecore) platform? Hoge hosting- en licentiekosten, ontbrekende features en integraties, tijdverlies door een niet-optimale interface voor contentbeheer en lagere productiviteit door ontbrekende kennis van het platform. Grote kans dat jij nog gebruikmaakt van Sitecore PaaS producten, zoals Sitecore XP of XM.

Tijd om de stap naar de cloud te maken! Met Sitecore XM Cloud heb je niet alleen een SaaS product dat future-proof is, je bespaart ook nog eens flink op hosting- en licentiekosten én je hebt veel meer functionaliteiten om de beste klantervaring in jouw markt neer te zetten! In dit tweede webinar uit de drieluik 'in de wolken met Sitecore XM Cloud', vertellen we je alles over de operationele en strategische voordelen van XM Cloud.

Webinar 3: migreer in 4 stappen naar de cloud

Waarschijnlijk heb je de afgelopen jaren al de nodige bedrijfsprocessen naar de cloud verhuisd. Logisch, de cloud is een bewezen techniek en kent heel wat voordelen. Maar hoe zit dat met je Content Management Systeem? Gebruik je op dit moment Sitecore? Dan gebruik je hoogstwaarschijnlijk een PaaS product, niet in de cloud dus. Om voorop te blijven lopen, is een overstap de juiste keuze. Want zeg eerlijk, termen als 'kostenbesparing', 'productiviteitsverbetering' en 'totale ontzorging' klinken toch als muziek in je oren.

Waar begin je dan precies aan? Wat komt er allemaal kijken bij een migratie naar Sitecore XM Cloud? Kan je jouw content en instellingen meenemen of begin je weer van voren af aan? In dit webinar gaan we dieper in op de migratie naar Sitecore XM Cloud. We leggen je uit hoe je in 4 stappen een succesvol platform hebt én hoe de unieke strategie van uxbee je daarbij helpt. We kunnen alvast verklappen dat migreren makkelijker is dan je denkt en je dus zeker niet bij nul hoeft te beginnen!

Kijk dit webinar terug