Je bent maar 4 stappen en een slimme strategie verwijderd van een succesvolle migratie naar de cloud. 

Volg ons komende webinar: 'In de wolken met Sitecore XM Cloud: migreer in 4 stappen naar de cloud'.

Webinar details:
Datum: woensdag 6 december 2023
Tijd: 11.00 uur
Tijdsduur: 30 minuten

Waarschijnlijk heb je de afgelopen jaren al de nodige bedrijfsprocessen naar de cloud verhuisd. Logisch, de cloud is een bewezen techniek en kent heel wat voordelen. Maar hoe zit dat met je Content Management Systeem? Gebruik je op dit moment Sitecore? Dan gebruik je hoogstwaarschijnlijk een PaaS product, niet in de cloud dus.

Is het tijd om over te stappen? Misschien wel ja.

Om voorop te blijven lopen, is een overstap de juiste keuze. Want zeg eerlijk, termen als 'kostenbesparing', 'productiviteitsverbetering' en 'totale ontzorging' klinken toch als muziek in je oren.

Waar begin je dan precies aan? Wat komt er allemaal kijken bij een migratie naar Sitecore XM Cloud? Kan je jouw content en instellingen meenemen of begin je weer van voren af aan?

In dit webinar gaan we dieper in op de migratie naar Sitecore XM Cloud. We leggen je uit hoe je in 4 stappen een succesvol platform hebt én hoe de unieke strategie van uxbee je daarbij helpt. We kunnen alvast verklappen dat migreren makkelijker is dan je denkt en je dus zeker niet bij nul hoeft te beginnen!

Kortom: we leggen uit hoe je Sitecore XM Cloud integreert in jouw organisatie en hoe je makkelijk de overstap maakt. Zodat jij een future-proof Sitecore CMS hebt.

Agenda:
Stap 1: Intake en analyse huidige omgeving
Hoe is jouw huidige platform opgebouwd en wat is nodig om tot een toekomstbestendig platform te komen?
Stap 2: Opzetten foundation
Welke componenten heeft uxbee al klaarliggen en wat heb jij nog nodig om snel van start te gaan?
Stap 3: Customization
Welke extra's heb jij nodig om te kunnen uitblinken?
Stap 4: Contentmigratie
Hoe pak je dit aan zonder al te veel tijdverlies? Ontzorgen, kritisch kijken en samenwerken.
De unieke uxbee migratiestrategie
Hoe uxbee je helpt de voordelen van XM Cloud optimaal te benutten en wat onze strategie zo speciaal maakt.
Q&A
Heb je vragen? Wij hebben antwoorden!

Reserveer je plek voor ons webinar om kennis te maken met de toekomst.

home_CTA2

Sitecore XM Cloud webinar drieluik

Een overstap naar een nieuw softwarepakket kan overweldigend zijn, we zien het dagelijks. Ons team staat je met raad en daad bij om die overstap supersoepel te laten verlopen. Maar we gaan het ook niet mooier maken dan het is, een overstap is nu eenmaal veel werk. Daarom is het maken van de juiste keuze zo belangrijk en daar heb je informatie voor nodig.

Dit webinar is onderdeel van een drieluik, dit is het derde webinar. In webinar één leggen we uit wat Sitecore XM Cloud is, voor wie het geschikt is en welke impact het heeft op je marketingactiviteiten. In webinar twee gaan we dieper in op de absolute voordelen van Sitecore XM Cloud. In dit webinar, nummer drie, duiken we in het migratieproces en het unieke aanbod van uxbee. De webinars zijn los van elkaar te bekijken, maar sta jij voor de keuze, dan raden we ze alle drie aan.

Kan je niet wachten en wil je liever meteen meer weten? Plan dan een vrijblijvend gesprek in met Theo de Wolf.

Plan een 15-minuten gesprek

Webinar één uit deze drieluik, 'jouw future-proof CMS uitgelegd' heeft al plaatsgevonden op woensdag 22 november. Wil je de replay ontvangen? Dat kan door je alsnog aan te melden voor deze datum.

'In de wolken met Sitecore XM Cloud: jouw future-proof CMS uitgelegd' replay

'In de wolken met Sitecore XM Cloud: bespaar tot 100K per jaar en meer voordelen' op 29 november

'In de wolken met Sitecore XM Cloud: migreer in 4 stappen naar de cloud' op 6 december

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. In onze algemene voorwaarden kan je meer lezen over hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Implementatie_CTA1