Hero_home

Meer dan een automatische e-mail

Marketing automation is een technologie die jou helpt om je marketingactiviteiten te automatiseren en stroomlijnen, zodat jij meer tijd kan besteden aan strategische taken, zoals het ontwikkelen van een contentstrategie en het optimaliseren van je marketingcampagnes. Het doel is om jouw marketinginspanningen efficiënter en effectiever te maken, wat leidt tot een hogere ROI en meer omzet. Marketing automation is veel meer dan een automatische e-mail sturen. Je kan er vooral ook leads mee kwalificeren, relevante content aanbieden, campagnes automatiseren en rapportages genereren. En ja, die automatische e-mail is daar ook onderdeel van.

Klaar voor marketing automation?
Marketing automation_CTA1

Marketing automation
in de praktijk

Sitecore biedt fantastische mogelijkheden rondom marketing automation. Wij helpen je met liefde op weg met praktische tips. Hoe zet je een automation flow op? Hoe maak je gebruik van personalisatie aan de hand van gedragsgegevens en segmentatie? Een gegeven is dat marketing automation je helpt bij het verhogen van de kwaliteit van de leads en klanten. Bovendien kan marketing automation zorgen voor een betere samenwerking tussen de verkoop- en marketingteams. Door de integratie met CRM-systemen kunnen leads automatisch worden overgedragen aan de verkoop, zodat ook zij efficiënter kunnen werken en betere resultaten kunnen behalen. Onmisbaar dus!

Een passende automation oplossing voor elke strategie

Marketing automation is beschikbaar binnen meerdere producten van Sitecore. Welke het beste bij jou past, hangt af van jouw doelstellingen. Wil je meer over de mogelijkheden voor jouw organisatie weten? Neem dan contact met ons op!

Logo Sitecore send

Sitecore Send
Sitecore Send is de oplossing voor marketeers om gepersonaliseerde en geautomatiseerde e-mailcampagnes op te zetten. Het biedt personalisatie op basis van voorkeuren en gedrag, geautomatiseerde workflows met triggers, geavanceerde segmentatie, prestatie-analyse en naadloze integratie met andere Sitecore-oplossingen en ook eventuele andere third-party oplossingen die je al gebruikt binnen je marketingstrategie. Door het inzetten van Sitecore Send, kunnen marketeers effectiever communiceren met hun doelgroep, hun marketingstrategie optimaliseren en de ROI van hun e-mailcampagnes verhogen.

Logo Sitecore Personalize

Sitecore Personalize
Sitecore Personalize is de oplossing van Sitecore die onder andere geavanceerde marketing automation mogelijk maakt. Het stelt marketeers in staat om hun doelgroep te segmenteren, gepersonaliseerde ervaringen te creëren, marketingcampagnes te automatiseren en de prestaties ervan te analyseren en optimaliseren. Om een effectieve marketing automation strategie te realiseren, kan Sitecore Personalize worden geïntegreerd met andere producten van Sitecore, zoals Content Hub One en XM Cloud, waardoor een allesomvattende oplossing ontstaat voor het beheer, de automatisering en optimalisatie van digitale marketingactiviteiten.

Omdat Sitecore Personalize onderdeel is van de composable architectuur van Sitecore kan het ook eenvoudig worden geïntegreerd voor third-party oplossing zoals bijvoorbeeld een ander content management platform dat al gebruikt wordt binnen jouw organisatie. 

Misschien vind je deze oplossingen ook interessant...

Uxbee is jouw partner in e-commerce en marketingtechnologie. Lees gerust meer over onze verschillende oplossingen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.