Naadloze migratie naar Sitecore XM Cloud

In een wereld vol digitale afleiding, is opvallen slechts de eerste stap. Om echt succesvol te zijn, moet je een blijvende indruk achterlaten. Wat is het antwoord? Sitecore XM Cloud. Als je jouw digitale strategie naar een hoger niveau wilt tillen, is dit de sleutel.

Wat is XM Cloud?

Het is niet zomaar een andere Cloud-oplossing; het is jouw sleutel naar het creëren van dynamische, gepersonaliseerde en onvergetelijke digitale ervaringen. In essentie is Sitecore XM Cloud een volledig beheerd, Cloud-gebaseerd content management systeem (CMS). Dit betekent dat terwijl jij je richt op het creëren van uitzonderlijke content en dat Sitecore zorgt voor de onderliggende infrastructuur en het onderhoud. Het is een verschuiving van het beheren van technisch complexe zaken naar het kunnen focussen op het opzetten van boeiende ervaringen.

De kracht van XM Cloud

Laten we nu eens kijken naar de echte magie – de unieke voordelen die Sitecore XM Cloud zo revolutionair maken.

1. Maak je digitale strategie toekomstbestendig
XM Cloud bereidt je voor op de toekomst met zijn Cloud-native architectuur. Geen zorgen meer over hardware-updates of beperkingen in de infrastructuur.

2. Besparing op operationele kosten
Door een API-first benadering te omarmen en ontwikkelingskosten te verlagen, zorgt XM Cloud voor aanzienlijke operationele besparingen. Zeg hallo tegen meer budget overhouden voor andere marketingactiviteiten.

3. Geef je omzetgroei een boost
Met gepersonaliseerde ervaringen, snellere time-to-market en verbeterde SEO, stimuleert XM Cloud de groei van je omzet en de betrokkenheid van je klanten.

4. Solide mitigatie van risico’s
Marktschommelingen en zorgen over uitval? De flexibiliteit en robuustheid van XM Cloud staan garant voor een ongestoorde bedrijfsvoering en het behoud van je merkreputatie.

5. Verbeterde productiviteit
Dankzij automatisering, efficiënt onderhoud en de nadruk op vernieuwing, verhoogt de effectiviteit van je team waardoor er meer tijd overblijft voor creativiteit en strategie.

Wij garanderen je jaarlijkse kostenbesparingen

De overstap van Sitecore XP naar Sitecore XM Cloud resulteert in aanzienlijke jaarlijkse kostenbesparingen. De grafiek toont de gemiddelde besparingen die uxbee heeft gerealiseerd voor haar klanten door de overstap te maken naar Sitecore XM Cloud. Het mooiste? Ook jij kan hiervan profiteren!

Gebruik je momenteel Sitecore XM of XP? Maak de overstap!

Van Sitecore XM/XP naar XM Cloud is een sprong naar de toekomst die vandaag al beschikbaar is. Beeld je in dat je de grenzen van een platform achter je laat en de grenzeloze mogelijkheden van de Cloud kan benutten. XM Cloud, een volledig beheerde Cloud-oplossing voor contentmanagement, personalisatie en analytics, ontzorgt je van alle technische beslommeringen zodat jij je volledig kan richten op het creëren van indrukwekkende content.

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie over het migratieproces? Ons uitgebreide whitepaper biedt inzicht in het volledige proces en onze unieke aanpak. Download ons whitepaper hier. 

Behoefte aan persoonlijk advies? Neem gerust contact op en plan jouw 15-minuten XM Cloud gesprek met Theo de Wolf (Managing Director & Founder @ uxbee). We helpen je graag verder.