1

Met de Sitecore Content Hub beschik je over een editor tool om content voor al je communicatiekanalen te produceren en plannen. uxbee helpt je bij het optuigen van je contentstrategie. Ook laten we zien hoe je jouw content voortdurend verbetert en aanpast op basis van het klantgedrag dat je met Sitecore kunt monitoren.

2

uxbee ziet technologie als een middel om jouw marketingdoelen te realiseren. Wij zijn geen marketeers. Waar wij heel goed in zijn is om jouw marketingdoelstellingen te vertalen en te implementeren in Sitecore. Op deze manier gaat de technologie helpen jouw doelstellingen te verslaan.

3

uxbee ontwikkelt nieuwe systemen vanaf papier, maar kan ook voortbouwen op bestaande Sitecore platforms. In de praktijk zien we helaas vaak dat de mogelijkheden van Sitecore nauwelijks worden benut. Bij de bouw en inrichting is dan onvoldoende digitale marketingexpertise ingebracht. Het goede nieuws is dat we dit alsnog recht kunnen zetten. Hierover adviseren we je graag.

4

In lijn met de gestelde marketingdoelen leggen we vast wat het Sitecore Experience Platform voor jou moet doen. Daar rollen functionele eisen uit. Dit vormt weer de basis voor een helder en gedetailleerd functioneel ontwerp, wat we binnen het designproces uitwerken.

in de optimale klantreis vertelt de klant jou de weg

uxbee brengt de optimale klantreis en het commerciële potentieel daarvan in kaart. Dit doen we samen met jou. Wij hebben de kennis van datatechnologie en digitale marketing. Jij kent jouw markt, de klant en de concurrentie.

Op basis van de al beschikbare data, processen en content laten we zien welke waardevolle klantinformatie je nu al kunt ophalen met onze technologie. Ook maken we zichtbaar welke informatie nog ontbreekt, bijvoorbeeld om unieke klantprofielen te kunnen maken. Met als doel: automatisch een volledig gepersonaliseerde klantreis te genereren vanuit één Sitecore Experience Platform.

360 graden beeld op je klanten. uxbee helpt je daarbij

Bij uxbee geloven wij erin dat je op een menselijke manier met de klant in gesprek moet gaan. Waarbij elke klant anders is, dus ook gevoelig voor verschillende boodschappen. Daarom is een 360 graden klantbeeld zo belangrijk. Het gevolg: je behoudt bestaande klantrelaties, vergroot de loyaliteit (meer omzet uit bestaande klanten) en werft nieuwe klanten.

Door Sitecore te koppelen met bijvoorbeeld je CRM-systeem of Microsoft Teams, verzamel je door de hele klantreis heen nog meer informatie over je klanten. Dat levert je een nog completer beeld van hun wensen en gedrag, waar jij je voordeel mee kunt doen in je contentstrategie.

Toe aan uxbee? Neem contact op!

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens. In onze algemene voorwaaarden kan je meer lezen over hoe wij omgaan met jouw gegevens.

consultants die niet alleen vertellen hoe het moet…

…en niet alleen die de bezoeker op jouw website krijgt maar ook de experience die jij als marketeer hebt met jouw implementatiepartner. Want ‘practice what you preach’; omdat wij verstand hebben van customer experiences, doen we er ook alles aan om onze klanten een fijne customer experience te bieden. Werkt wel zo lekker!