De 5 uxbee pijlers van Marketing Enablement Services

De missie van uxbee is het creëren van blije klanten. De aanpak die wij hanteren is erop gericht om techniek en functionaliteit optimaal in te zetten met als doel het maximale uit het Sitecore platform te halen.

1. Inspiratie

Ontdek de kracht van Sitecore!

In deze interactieve inspiratiesessie verken je samen met onze Sitecore Marketing Specialisten de uiteenlopende mogelijkheden van het Sitecore platform. Het doel is om marketeers en contentbeheerders te inspireren en te laten zien hoe krachtig Sitecore is.

2. Readiness assessment

Staat alles gereed om te kunnen starten?

Om voortvarend aan de slag te kunnen gaan met Sitecore, is het belangrijk dat de technische foundation op de juiste wijze is ingericht. Voordat we naar stap 3 kunnen, doet uxbee samen met het ontwikkelteam een quick scan op de techniek en marketing feature enablement van de bestaande Sitecore omgeving.

3. Enablement workshop

Samen aan de slag met jullie doelstelling!

De puntjes, vanuit technisch en configuratie oogpunt, zijn op de i gezet en nu gaat het echt leuk worden. Onze specialisten gaan, met jouw team, hands-on aan de slag tijdens de enablement workshop. Hoe werken personalisatie, automation plannen, profiling en meer? We vertellen het allemaal!

4. Activatie

Samen vertalen we jouw doelstellingen naar Sitecore.

Wij gaan nu concreet aan de slag met de uitkomsten van de Enablement workshop. Onze Sitecore marketingspecialisten gaan jullie marketingteam hands-on ondersteunen bij de implementatie daarvan. We stemmen samen af hoe de ondersteuning ingevuld moet worden, zodat deze perfect aansluit op jullie specifieke behoeften.

5. Adoptie

Kennis borgen & uxbee staat altijd paraat!

We hebben een tijdje meegelopen met jullie marketingteam en ze kennen nu bijna alle kneepjes van het Sitecore platform. In de adoptiefase gaan we er onder meer voor zorgen dat alle overgedragen kennis geborgd is, er een hulplijn beschikbaar is en dat wij jullie proactief blijven informeren over wat nieuw is of n├│g beter kan.

 

Haal het maximale uit jouw Sitecore platform

Onze missie is ervoor te zorgen dat jij, als (content)marketeer, zelfstandig jouw Sitecore platform kunt inzetten bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Zelf aan de knoppen kunnen zitten; daar draait het om en dat begint al bij de implementatie. We luisteren nauwkeurig en houden vanaf het begin rekening met jouw wensen en eisen. Met een intensief en op maat gemaakt adoptieprogramma zorgen we ervoor dat je grondige kennis hebt van alle aspecten van het platform. Dit onderscheidt ons van anderen.

We begrijpen ook dat je in je dagelijkse werkzaamheden vragen hebt en uitdagingen tegenkomt. Hoe personaliseer je content en automatiseer je bepaalde marketingactiviteiten? Kan je andere tools die je gebruikt integreren? Wij beantwoorden je vragen. Ons ervaren Sitecore marketingteam, inclusief de enige Sitecore MVP-strateeg in Nederland, staat klaar om te helpen. Ons uiteindelijke doel is om de kennis die wij overdragen te verankeren binnen jouw team.

Hoe kunnen wij jouw team helpen?

Ons team van specialisten kunnen jouw marketingteam op diverse fronten ondersteunen. Hiervoor hebben we een aantal services ontwikkeld die gericht zijn op de verschillende uitdagingen die bestaan. Zo kunnen we een audit uitvoeren op een bestaande Sitecore implementatie. Heb je eigen ontwikkelaars? Wij kunnen ze coachen bij hun werkzaamheden. 

En heb je als marketeer een aantal uitdagingen waarover je graag eens wilt sparren met onze experts? Daar kunnen we je ook bij helpen. Hieronder vertellen we meer over wat deze services precies inhouden. Onze focus ligt in ieder geval altijd op het afstemmen van onze diensten op jouw unieke situatie, waarbij maatwerk voorop staat.

Sitecore Audits & Developer Coaching

Het maximale uit je Sitecore platform halen begint al aan de tekentafel. Elke organisatie is uniek, heeft zijn eigen wensen en behoeften en daar moet vanaf de implementatie rekening mee gehouden worden. Een niet correct geïmplementeerd Sitecore platform kan leiden tot grote frustatie en ergenis bij de eindgebruikers omdat bepaalde features niet of niet juist functioneren.

Wij kunnen dit helpen voorkomen. Onze Sitecore MVP's hebben ieder meer dan 12 jaar ervaring met Sitecore, een aantal hebben zelfs jarenlang bij Sitecore gewerkt. Zij weten als geen ander hoe een goede implementatie eruit moet zien. Een Sitecore Audit kan jou zekerheid geven of het goede pad wordt bewandeld. Een uitgebreid rapport geeft concrete handvatten waar eventueel bijgestuurd moet worden. Dit kan ons team voor jou doen en we kunnen ervoor zorgen dat deze kennis bij de bestaande ontwikkelaars geborgd wordt.

Maak kennis met team uxbee

Stepstone Business Optimalisatie workshops

Is Sitecore het platform dat jij momenteel gebruikt en wil je dat het je ondersteunt bij het behalen van je digitale marketingdoelstelligen? Dan moet je die doelstellingen kunnen vertalen naar het platform, vaak lopen marketingteams op dat punt vast. Hoe kan je Sitecore features als personalisatie, marketing automation en profiling inzetten om inderdaad de ROI te verhogen? Hoe interpreteer je de analytics die in Sitecore beschikbaar zijn en hoe zorg je ervoor dat je die klantervaring op basis van deze data continu kan optimaliseren?

Bij uxbee hebben we daarvoor het Stepstone model ontwikkeld. Iedere organisatie heeft een bepaalde digitale volwassenheid en op basis daarvan kunnen we samen met jou de juiste acties bepalen. Vervolgens helpen we je deze te vertalen naar Sitecore. En belangrijk, onze experts zitten samen met jouw contentmanagers en -marketeers aan dezelfde kant van de tafel, we spreken dus dezelfde taal en zorgen er ook weer voor dat alle kennis binnen jouw team wordt geborgd.

Wil je weten hoe digitaal volwassen jouw organisatie is? Hiervoor hebben we een korte digitale volwassenheidscheck. Als je deze even invult dan vertellen wij je vrijblijvend waar jouw organisatie staat en wat we eventueel voor jou kunnen betekenen.

Vul nu de volwassenheidscheck in

De klant aan het woord:

Benieuwd wat we onder andere voor onze klanten hebben gedaan? Lees de klantcases en ontdek een greep uit de mogelijkheden, leer meer over onze aanpak en de ervaringen van onze klanten.