CTA_oplossingen_contentmanagement

Een CMS waar jij meer dan content mee bent.

Voor de invulling van jouw contentmanagementsysteem (CMS) zijn verschillende mogelijkheden. De meest gebruikte zijn Sitecore XM Cloud en Sitecore Content Hub. Beide zijn veelzijdig en supergoed, soms past de ene gewoon beter bij een organisatie dan de ander. Welk systeem de beste is voor jou, bepalen we samen. Aan de hand van jouw doelstellingen, weten wij wat jij technisch nodig hebt om die te behalen. En soms is dat XM Cloud, soms is dat Content Hub.

Krachtig en efficiënt, voor optimale klantervaringen

Logo Sitecore Content Hub ONE

Sitecore Content Hub One
Sitecore Content Hub is een krachtige en geïntegreerde Saas- oplossing voor het beheer van al je digitale content en assets. Of het nu gaat om afbeeldingen, video's, documenten, campagnes, webpagina's of andere content, Sitecore Content Hub biedt een centrale plek om al je digitale middelen te beheren en te distribueren. 

Daarnaast biedt Sitecore Content Hub de flexibiliteit om content te distribueren naar verschillende kanalen en apparaten, waardoor je snel in kan spelen op de veranderende behoeften van de markt en de klant.

Logo Sitecore XM Cloud

Sitecore XM Cloud
Als marketeer ben je altijd op zoek naar manieren om de klantervaring te verbeteren en Sitecore XM Cloud, een SaaS-oplossing, kan daarbij helpen. Met XM Cloud kan je gepersonaliseerde, contextuele en relevante ervaringen creëren voor jouw klanten, ongeacht het kanaal of apparaat waarop de interactie plaatsvindt.

Het platform maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om inzichten te bieden in het gedrag en de behoeften van klanten, waardoor jij effectievere campagnes kan ontwikkelen en meer gepersonaliseerde ervaringen kan bieden.

Exlaining headless CMS

Headless, hoe zat dat ook alweer?

Zowel Sitecore Content Hub One als Sitecore XM Cloud zijn headless, hierdoor heb jij de vrijheid om verschillende frontends te gebruiken om je content te presenteren, wat resulteert in meer gepersonaliseerde en op maat gemaakte klantervaringen. Headless verwijst naar een architectuur waarbij de backend van een website of applicatie wordt gescheiden van de frontend, verschillende frontends krijgen toegang tot dezelfde content. Een headless architectuur zorgt ervoor dat je content kan distribueren naar verschillende kanalen en apparaten. Of het nu gaat om een website, app, IoT-apparaat of een ander kanaal, je content wordt altijd op de juiste manier gepresenteerd. Hierdoor biedt headless je meer flexibiliteit in het creëren van gepersonaliseerde en op maat gemaakte klantervaringen. 

Contentmanagement_CTA1

Voor wie is welke oplossing?

Als jij alleen of samen met iemand de marketing doet voor jouw organisatie, dan is XM Cloud waarschijnlijk de betere oplossing. Iedere marketeer die de klantervaring van de organisatie wil verbeteren door personalisatie en marketing automation toe te passen, met alle positieve gevolgen van dien, gaat blij worden van Sitecore XM Cloud. Want alles wat je binnen XM Cloud doet, draagt bij aan het behalen van hogere conversieratio's.

Organisaties met een complexere marketingoperatie en een grote hoeveelheid content, varen wel bij het gebruik van Content Hub (niet hetzelfde als Content Hub One). Het is geschikt voor organisaties die werken met meerdere content- en marketingkanalen, gepersonaliseerde klantervaringen willen bieden, de efficiëntie in workflows willen verbeteren, data-gedreven beslissingen willen nemen en een centraal content- en assetbeheerplatform willen gebruiken. Voor ieder wat wils dus!

Misschien vind je deze oplossingen ook interessant...

Uxbee is jouw partner in e-commerce en marketingtechnologie. Lees gerust meer over onze verschillende oplossingen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat uxbee en de technologie van Sitecore voor jou kunnen betekenen?

Overweeg je een nieuw content management platform of wil je je huidige Sitecore platform migreren naar Sitecore XM Cloud? We hebben een aantal blogs geschreven waarin jij kan ontdekken wat uxbee en de technologie van Sitecore voor jouw organisatie kunnen betekenen.